Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vegetáriánus tészta

2008.04.19

SAJTOS  MORZSAGOMBÓC

Hozzávalók:

25 dkg zsemlemorzsa, 20 dkg reszelt sajt, 15 dkg vaj, 5 g pirospaprika, 2 g szerecsendió,4 db tojássárgája, 1 db tojás, 2 dl olaj, 2dl tejföl, só

Elkészítés:

Keverőtálba tesszük a 20 dkg zsemlemorzsát és hozzáadjuk a reszelt sajtot meg a puha vajat. Pirospaprikával, sóval, reszelt szerecsendióval ízesitjük és hozzáütjük a tojássárgáját.Jól elkeverve összedolgozzuk és gombócokat formálunk belőle.A gombócokat felvert tojásba és zsemlemorzsába bundázzuk.Serpenyőben olajat hevítünk és ebben szép pirosra sütjük.

Frissen, forrón tesszük az asztalra, enyhén sós tejfölt külön kínálunk hozzá.

Egy adag:2407 Kj / 543 kcal

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó kép




Archívum

Naptár
<< Október / 2017 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 53473
Hónap: 402
Nap: 18